// Leuk kennis te maken

Even voorstellen

Mijn naam is Karin van Schoonhoven.

Ik heb de cursus blessurepreventie en management bij (sport)paarden gevolgd en daarnaast ben ik werkzaam bij dierenartsenpraktijk Wellensiek in Nijkerk.

Door mijn werkzaamheden bij dierenartspraktijk Wellensiek, kwam ik in aanraking met lasertherapie en raakte ik geïnteresseerd.  De resultaten die worden geboekt op het gebied van lasertherapie maakten mij erg enthousiast. Ik ben me hierin gaan verdiepen en mijn enthousiasme werd nog groter. Uiteindelijk maakte dit de stap nog kleiner om me hierin te gaan specialiseren.

Ik heb geïnvesteerd in professionele apparatuur met een gepatenteerd systeem welke veiligheid waarborgt.

Lasertherapie wordt een steeds populairdere behandelingsoptie voor diverse aandoeningen bij zowel mens als dier. Het is een niet-invasieve, pijnloze en effectieve manier om genezing te bevorderen, ontstekingen te verminderen en pijn te beheersen.

Als therapeut speel ik een belangrijke rol bij het geven van deze behandeling aan dieren, waaronder paarden. Ik heb een uitgebreide training gehad in lasertherapie technieken en protocollen, en ik werk nauw samen met dierenartsen om behandelplannen te ontwikkelen die voldoen aan de specifieke behoeften.

Het werken bij Wellensiek geeft mij ook de mogelijkheid om samen te werken met andere professionals in het veld. Door samen te werken met dierenartsen, technici en andere therapeuten kan ik ervoor zorgen dat uw paard de best mogelijke zorg krijgt.