//OVERIGE DIENSTEN

Wat doen we nog meer

Stallen

Als u op zoek bent naar een plek om uw paard te houden, biedt onze paardenstal vijf ruime en comfortabele boxen voor uw paard. Onze boxen zijn ontworpen om uw paard een veilig thuis te bieden, met voldoende ruimte om te bewegen en te ontspannen.

Al onze boxen worden dagelijks schoongemaakt en onderhouden, zodat ze altijd in perfecte staat verkeren. Wij zorgen voor vers strooisel en voldoende hooi en water om uw paard gelukkig en gezond te houden. Wij staan ook klaar om extra zorg te verlenen aan uw paard, van verzorging tot medische zorg.

Onze stallen zijn uitgerust met alle noodzakelijke voorzieningen om uw paard comfortabel te houden, inclusief ventilatoren (indien nodig) om ze koel te houden in de zomermaanden. U bent vrij om uw eigen kast meenemen als opslagruimte voor de uitrusting van uw paard, zoals zadels en hoofdstellen.

In onze paardenstal zijn we toegewijd om het hoogste niveau van zorg en aandacht te geven aan paarden en klanten. Of u nu op zoek bent naar een plek om uw paard te houden, of gewoon wilt genieten van een ontspannende rit door het platteland, wij heten u welkom om de schoonheid en het plezier van paardrijden met ons te komen ervaren.

Dressuur en springen

Ook bieden wij de perfecte gelegenheid om paard te rijden en te springen.

Of je nu een ervaren ruiter bent die zijn vaardigheden wil verbeteren, of een beginner die iets nieuws wil proberen, onze trainers kunnen je de instructie en ondersteuning bieden die je nodig hebt om te slagen.

Onze rijbak is uitgerust met een reeks sprongen en hindernissen, die de ruiters een uitdagende en spannende ervaring bieden. 

Veiligheid is onze hoogste prioriteit, en we nemen alle nodige voorzorgsmaatregelen om ervoor te zorgen dat onze ruiters beschermd zijn tijdens het rijden en springen.